Eltakst for boligselgere

Eltakst for selger av bolig, dette er en grundig eltakst som vil gi potensielle kjøpere nødvendig informasjon.

Etter at vi har foretatt eltaksten vil du som selger velge, enten velge å selge boligen med Eltaksten vedlagt eller rette evt. avvik før salget.

Ved å gjennomføre eltakst før et boligsalg får man på bordet tilstanden på el-anlegget og i tillegg får potensielle kjøpere færre overraskelser ved kjøp av bolig.

4 av 10 boligsalg fører i følge bransjen til eierskiftetvist, dette er selvsagt med mange forskjellige årsaker, men el er ofte det som sist blir oppdaget.

Ta kontakt med Elsikker i dag, det er greit å være åpen om tilstanden på det elektriske anlegget

Eltakst for boligkjøpere

Eltakst for kjøpere av bolig som har oppdaget at boligen el-installasjon ikke samsvarer med det selger har oppgitt i salgsdokumentasjonen. Det kan være at det er farlige feil som er skjult, opplysinger som er holdt tilbake av selger.

Elsikker utfører Eltakst for boligkjøpere, dette er en meget grundig gjennomgang av el-anlegget for å avdekke feil og mangler.

Vi vil anbefale alle kjøpere av boligere å ha kjøpsforsikring f. eks. fra selskap som Help Forsikring eller andre lignende selskap, det vil i alle fall gjøre prosessen mot selgerforsikringen mindre belastende.

Ta kontakt med oss i dag

Klikk her for å kontakte oss for en uforpliktende prat eller for bestilling av el-tjenester
Elsikker AS

Elsikker AS