« Tilbake til tjenester

Eltakst ved bolighandel

Vi i Elsikker tilbyr Eltakst ved bolighandel, dette er en tjeneste som gjennomfører en grundig kontroll av el-anlegget i din bolig før boligen din blir solgt.

Varmgang i varmtvannsberederEltakst ved bolighandel vil være grundige enn det som i dag kalles Elkontroll Bolig. Dette vil gi potensielle kjøpere nødvendig informasjon om tilstanden til det elektriske anlegget før salg av boligen.

Det er for mange boligsalg som fører til eierskiftetvist. Dette har selvsagt mange forskjellige årsaker, men ofte er feil på det elektriske anlegget det som oppdages sist. En boligsalgsrapport med høy kvalitet vil derfor med stor sannsynligvis sørge for at potensielle kjøpere får et bedre beslutningsgrunnlag og at rettvesenet slipper unødige rettstvister.
Ta kontakt og bestill Eltakst ved bolighandel i dag. Vær åpen om el-anleggets tilstand, og hvem som har utført arbeidene.

Gjensidige har lansert en tjenester der nettopp el-anleggets tilstand blir synliggjort ved boligsalg, kalt Gjensidige Bolighandel, les mer om dette ved å klikke på lenken.

Elsikker tar sikte på å tilby sine tjenester på dette feltet til de forsikringsselskap som ønsker at selger skal spille med helt åpne kort, vi tilbyr grundig Elkontroll ved bolighandel/eltakst ved bolighandel, kjært barn har som kjent mange navn.

Klikk her for å kontakte oss for en uforpliktende prat eller for bestilling av el-tjenester
Elsikker AS

Elsikker AS